BSF sejrede stort
bsf-fodbold.jpg
Kampens spiller var naturligt nok fra BSF, Andreas Horsbøg. Foto: Privatfoto
Fodbold Tilskuerne fik sig lidt af en oplevelse, da BSF spillede første hjemmekamp i Sjællandsserien lørdag. En knusende sejr på 6-1 over FC Øresund endte det med.

BSFs nye spillere og nye trænerteam skulle for første gang i aktion i ”Gryden”, da de rødklædte i lørdags tog imod FC Øresund i 2. spillerunde af Sjællandsserien. Her skulle BSF hente point efter et ærgerligt nederlag i sæsonpremieren.

Ikke nok med, at BSF fik point, det blev også til en fantastisk kamp.
Rasmus Brøns bragte hjemmeholdet i gang, da han sparkede bolden i mål for første gang efter 8 minutter. 1-0 var også stillingen ved pausen.

Masser af mål

I 2. halvleg skete der mere. Seyfettin Bulut bragte BSF foran 2-0 efter få minutter, og med et langskud øgede den nyudnævnte anfører Sebastian Avanzini. Med et mål direkte på frispark satte Emil Tidemand den ind bag en chanceløs Øresund-målmand til 4-0.

FC Øresund nåede at reducere, inden BSF igen var på tavlen. Seyfettin scorede til 5-1, og i overtiden lukkede Alexander ”Keun” festen med en scoring til 6-1. Over 150 tilskuere jublede med det unge hold og det nye trænerteam på en flot solskinsdag.

Endnu en hjemmekamp venter, når Frederikssund kommer til Ballerup lørdag den 29. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *