Borgmesteren i sadlen
24-timers-le-mans-copy.jpg
Michael Sandstød har inviteret borgmester Jesper Würtzen til at skyde løbet i gang 1. oktober. Foto: Privatfoto
Cykling Den 1.-2. oktober lægger Ballerup Super Arena igen i år bane til ’’firmadysten’’ 24 Timers Le Mans, hvor firmaer stiller hold til en dyst på udholdenhed og sammenhold - den ultimative teambuilding.

I 24 timer konkurrerer 28 hold med i alt 336 deltagere på banen i Ballerup. Der er flere lokale hold på listen – blandt andet Ballerup Kommune, der stiller til start med 11 ansatte og borgmester Jesper Würtzen selv.

Borgmesteren har også fået æren af at skyde løbet i gang den 1. oktober klokken 20 og herefter står den på 24 timer med fuld fart over feltet. Der er fri adgang for alle til løbet, så man kan bare kigge forbi.

24 Timers Le Mans bliver arrangeret af Sandstød Cycling – som også står bag 6 dagesløbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *