Ballerup Musikfest 2015
ballerup_musikfest_åbning_1-copy.jpg
Åbningskoncerten på Kirketorvet i Ballerup. Foto: Flemming Schiller
Sommer Årets musikfest blev skudt i gang med et brag af en fælleskoncert på Kirketorvet i Ballerup. Dernæst fulgte tre dage med over 100 koncerter rundt omkring i byen.

Der var fyldt godt op på alle borde, bænke og omkringliggende restaurationer, da startskuddet til Ballerup Musikfest lød fredag klokken 17. Hele dagen havde frivillige knoklet med at få scener, telte, lydudstyr og boder gjort klar. Og med strålende sol og blå, skyfri himmel kunne man nærmest ikke have ønsket sig en bedre kulisse en Kirketorvet i Ballerup.

SE OGSÅ: Billeder fra årets musikfest

På og foran den store musikfestscene myldrede det med sangere, dansere og musikere, der alle var mødt op for at deltage i den store fælles åbningskoncert. Og det lignede da også en lille bittte OL-åbningsceremoni, da repræsentanter fra de forskellige deltagende nationer marcherede ind på festpladsen og tog opstilling foran scenen med hvert deres flag.

ballerup_musikfest_åbning_2-copy

Borgmester Jesper Würtzen bød velkommen og konstaterede glad:

»Det er nok det bedste musikfestvejr, vi nogensinde har haft.«

Hvorefter han takkede de mange frivillige, der har lagt et utal af timer i Ballerup Musikfest.

Dernæst blev det alle de mange musikere og sangeres tur til at gribe mikrofonerne og tage hul på årets musikfest med – selvfølgelig – Musikfestsangen.

Femte musikfest

Ballerup Musikfest 2015 var den femte af sin slags. Den afholdes hvert andet år – i ulige år – den tredje weekend i august. Den foregår i ’’det offentlige rum”, hvorfor der er gratis entré til alle arrangementerne.

I år var der hele otte scener rundt omkring i Ballerup Bymidte og flere hundrede glade amatører fra syv forskellige lande optrådte i løbet af weekenden.

ballerup_musikfest_åbning_3-copy

Var du til Ballerup Musikfest?

Vi udlodder ti gavekort til ti lokale forretninger for de ti bedste/sjoveste/flotteste billeder fra Ballerup Musikfest 2015. Send dit billede til red@ballerupbladet.dk senest fredag den 28. august klokken 12 – og mærk mailen ’musikfest’, så deltager du i lodtrækningen om et gavekort.
Billederne bliver lagt på www.ballerupbladet.dk og kommer måske også i avisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *