Ballerup C Løbet er tilbage
BAllerup-c-løb-6.jpg
Sidste år gennemførte 57 seje børn Ballerup C Løbets korteste rute for de korteste ben. Foto: Flemming Schiller
Løb Efter sidste års succesfulde debut med Ballerup C Løbet, nærmer tiden sig nu igen.

På tirsdag den 8. september vil p-pladsen på Banetoften bag Ballerup Centret igen omdannes til start og målområde for det store familiemotionsløb i Ballerup.
Igen i år er der tre forskellige ruter at vælge i mellem i Ballerup C Løbet; Børneløbet for årgang 2003 og yngre på 1,5 kilometer – hvor forældre også kan løbe med – samt 5 og 10 kilometer.

Det er Ballerup Atletik Klub, der afholder løbet sammen med Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, og for hver tilmelding går de 20 kroner til Kræftens Bekæmpelse i Ballerup og det øvrige overskud til atletikklubben.

Børneløbet skydes først i gang klokken 17, og der er medaljer til alle børn, når de kommer i mål.

Derudover er der også to store pokaler til Ballerups hurtigste pige og dreng.

Klokken 18 sendes 10 kilometer-løberne af sted og 18.10 følger fem kilometer-løberne. De to ruter går via Pederstrupstien gennem det smukke Pederstrup og den lange rute kommer lige et smut til Smørum også, inden næsen vendes mod mål ved Ballerup Centret. Begge ruter er DAF-opmålte og tidtagning foregår med chip. Der er gavekort til hurtigste damer og herrer på begge ruter. Og desuden lodtrækning blandt alle deltagere om forskellige præmier.

Man kan tilmelde sig Ballerup C Løbet på torvet i Ballerup Centret lørdag den 5. september mellem klokken 10 og 15. Eller ved start/målområdet på løbsdagen tirsdag den 8. september klokken 16.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *