Ærgerligt resultat for Måløv
Måløv-bold1.jpg
En varm lørdag blev til en uafgjort kamp mellem Måløv og Bagsværd. Foto: Privatfoto
Fodbold På en næsten umenneskelig varm lørdag eftermiddag, skulle Måløv og Bagsværd krydse klinger.

Begge hold havde lagt ud med en sejr, og der var da også masser af selvtillid at spore på begge mandskaber.

Det blev Bagsværd som fik åbnet scoringen, da Patrick Markussen sparkede et frispark direkte i mål efter 11 minutter. Samme spiller gik lidt for hårdt til Jakup Myjak efter 32 minutter, og måtte ud til afkøling. Det udnyttede Måløv til at lægge et tungt pres, og efter 40 minutter slap Jacob Harris igennem, han bragede bolden på overliggeren, og på returen pandede Mads Simoni bolden i nettet til 1-1.

Lidt skuffende at måtte nøjes med 1-1 ved pausen, da Måløv tre-fire gange havde været alene med Bagsværd keeper i første halvleg. Det var dog et udehold som havde forberedt sig godt, og som tydeligvis havde stor respekt for den fart som Måløvs angreb besidder.

2. halvleg bar igen i denne uge præg af varmen, og måske var det derfor at Bagsværds keeper efter 62 minutter fumlede bolden lige ned for fødderne af Mickel Stumpe, som let kunne sætte føringsmålet ind. Måløv kunne desværre ikke holde føringen, for efter 80 minutter fik Rene Sørensen god tid og plads til at slå et indlæg ind i boksen, hvor Daniel Schou Andersen i hovedhøjde, og blandt venner og fjender, stemplede bolden ind over Thomas Lydolph. Måløv appelerede for farligt spil, men lige lidt hjalp det.

Kampen ebbede stille ud, og Måløv måtte konstatere at det ikke blev til tre point denne lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *