Ærgerligt nederlag til BSF i premieren
BSF-Skjold-Birkerød-copy.jpg
BSFs første kamp denne sæson endte med et nederlag til Skjold Birkerød. Foto: Privatfoto
Fodbold Takterne var gode fra det unge BSF hold, der stort set starter fra nul i Sjællandsserien, efter at det meste af holdet har forladt klubben. Desværre blev sæsonpremieren trods de gode takter tabt med 1-0.

BSF startede den nye tilværelse i Sjællandsserien på udebane mod Skjold Birkerød, der ligeledes er nedrykker fra Danmarksserien. BSF har mistet nærmest et helt hold siden nedrykningen, mens Birkerød omvendt havde samme trup som inden sommerferien – en svær kamp var derfor i vente.

Fredagens kamp i Birkerød blev dog en meget jævnbyrdig affære, hvor BSF kom bedst ud med højt pres, stor løbevillighed og teknisk flot fodbold. Det var derfor noget ufortjent, at Skjold Birkerød hev en 1-0 sejr i land på hjemmebane på et klodset mål i 2. halvleg.

Fire minutter inde i 2. halvleg faldt afgørelsen, da et hårdt fladt indlæg på mærkværdig vis endte bag BSFs nye keeper, Kasper Sørensen. Sandsynligvis var der tale om et uheldigt selvmål, da flere spillere faldt inde i feltet.

BSF pressede dog på i resten af kampen og gav ikke op. Det blev også til flere chancer, men det var lige ved og næsten, og desværre tabte de rødklædte drenge derfor premieren i Sjællandsserien i en kamp, der burde have givet minimum et point.

Mange gode ting kan dog tages med for det nye trænerteam og de nye spillere. Fortsætter truppen med samme gode energi og fight, skal pointene nok komme. Og forhåbentlig allerede på lørdag, hvor første hjemmekamp venter i Gryden klokken 13.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *