20 år med jazzfestival i Jonstrup
jonstrup-jazz-festival-mariecarmenkoppel_prfoto-copy.jpg
En weekend fuld af skøn musik rammer Jonstrup fra 14. til 16. august. Blandt andet kan man høre Maria Carmen Koppel, der gæster jazzefestivalen sammen med Benjamin Koppel. Foto: pressefoto
musik I år er det 20. gang, der bliver holdt festival imellem de smukke gamle seminariebygninger i Jonstrup. Det skal markeres blandt andet med et stort festfyrværkeri lørdag aften klokken 24.

Gennem årene har en bred vifte af fantastiske orkestre optrådt på festivalen og det 20. år er bestemt ikke en undtagelse.

Fra 14. til 16. august er 10 orkestre klar til at underholde publikum med jazzmusik i alle afskygninger. Gypsy, jazz, klezmer, blues, swing, calypso og meget andet.

Fredag starter festivalen med et brag af en koncert, når The Original Danish Polcalypso Orchestra tager publikum med på nye vestindiske eventyr, der nok skal vække danselysten med caribisk-europæisk musik. Derefter starter bluesmotoren i femte gear, når Thorbjørn Risager & The Black Tornados fantastiske mix af rock, soul og blues fylder pladsen.

Lørdag kan publikum opleve et af Danmarks bedste steelbands: Hot Pans Steelband, som består af 18 unge musikere med olietønder, trommer og percussion. Desuden spiller Ann Farholt kvartet, John Fruit og The Hot Club de Frank. Og efter sidste trut fra River Jazz & Blues Band kommer, det flotte festfyrværkeri som markerer festivalens 20. år

Programmet søndag spænder lige fra brasiliansk inspireret jazz med JazzaBrazil, børnejazz med Karen Mukupa & Wadudu til Maria Carmen Koppel + Benjamin Koppel og Steen Rasmussen.

Jonstrup Jazz Festival er også børnenes festival og i hele weekenden er der masser af sjove aktiviteter for de mindste. Desuden er der petanqueturnering, kunstudstilling og loppemarked.

Under hele festivalen er det muligt at købe god grillmad, kage, kaffe, øl, vin og sodavand fra boderne rundt omkring på det gamle seminarium.

Se programmet på www.jonstrup-jazz.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *