Vind Bier-dramaet ’En Chance Til’
en_chance_til-copy.jpg

En Chance Til Directed by Susanne Bier Nikolaj Coster Waldau Zentropa Productions Photo Credit:Rolf Konow

Nikolaj Coster-Waldau spiller politimanden Andreas, der tager loven i egen hånd. Foto: Rolf Konow
Konkurrence Vind DVD 'En Chance til'.

De to politimænd Andreas (Nikolaj Coster-Waldau) og Simon (Ulrich Thomsen) lever vidt forskellige liv. Andreas er lykkelig med sin familie, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid på den lokale stripklub.

Men alt bliver vendt op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos et junkiepar. Det ligner en rutinesag – indtil Andreas finder deres forsømte baby overladt til sig selv i et skab.

Den ellers så afmålte politimand bliver konfronteret med sin egen magtesløshed og rystes i sin grundvold – og i et øjebliks desperation tager han loven i egen hånd og kidnapper barnet.

Efterhånden som Andreas mister grebet om retfærdighed, bliver det op til den uregerlige Simon at genoprette grænsen mellem ret og uret.

’En Chance Til’ er Susanne Biers stort anlagt drama om mennesker, der bliver ofre for omstændigheder større end dem selv. Det er fortællingen om en mand, der overskrider alle gældende regler for at gøre det, han føler er rigtigt – med store konsekvenser til følge.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen ’En Chance Til’ på dvd.

Hvis du vil vinde filmen skal du svare på spørgsmålet og sende det til vind@ballerupbladet.dk. Husk at skrive navn og husk at skrive ‘En chance til’ i emnefeltet.

Hvilken stor udenlandsk tv-serie spiller Nikolaj Coster-Waldau en af hovedrollerne i?

A: House of Cards

B: Breaking Bad

C: Game of Thrones

D: The Walking Dead
Sidste frist for at deltage er mandag den 20. juli klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente dvd’en på redaktionen i Ballerup.