V skylder en undskyldning
Debat Under valgkampen faldt det Venstre og især Kåre Harder Olesen for brystet, at Socialdemokraterne gjorde opmærksom på konsekvenserne af Venstre’s nulvækst.

Det var hykleri, måtte man forstå, og til TV2-Lorry sagde Kåre Harder Olesen, at ”det er noget værre vrøvl. Dem vi har ansat i dag kan vi også have ansat med Venstre’s nulvækst”.

Nu har Venstre fremlagt sit regeringsgrundlag. 1% om året skal kommunerne spare. På landsplan er det 10 milliarder kr. over de næste fire år, som skal spares på børn, skole og ældrepleje. I Ballerup er det ca. 90 millioner kroner indtil 2019.

Det, Venstre kaldte hykleri og vrøvl, viser sig nu at være virkelighed. Når Ballerup om fire år har fyret 150 medarbejdere, så er ansvaret ene og alene Venstre’s og Kåre Harder Olesens. Derfor skylder Venstre og Kåre Harder Olesen en undskyldning. Til borgerne i Ballerup, til medarbejderne og til Socialdemokraterne.

3 kommentarer om “V skylder en undskyldning”

  1. Martin Edens siger:

    Det er vel ikke kun ved afskedigelser at man kan spare penge ?

  2. mads kristian nobel kjær siger:

    kåre Harder Olesen er ligeså stor en hykler som Lars Løkke

  3. Jørgen Flyr siger:

    og hvad kalder Mads Kjær så Mette Frederiksen ? som nu har indgået aftale med Venstre om kommunale nedskæringer (dårligere service og færre ansatte) stik imod hvad socialdemokraterne lovede i valgkampen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *