Trio Biler cyklede for kræftramte børn
børnecancerfonden_11-copy.jpg
Holdet fra Trio Biler cyklede med på sidste etape af Claus Bodenhoffs Danmark Rundt 2015 og de 15 friske cyklister betød 3000 kroner mere til indsamlingen, der går til Børnecancerfonden. Foto: Flemming Schiller
velgørenhed En af Trio Bilers kunder cykler Danmark rundt for at samle penge ind til børn med kræft. I sidste uge cyklede medarbejdere fra Trio Biler med på sidste etape.

Tirsdag den 23. juni blev en lidt anderledes arbejdsdag hos Trio Biler på Energivej i Ballerup. De firhjulede var for et par timer byttet ud med de tohjulede og dagen dedikeret til et velgørenhedscykelløb med det formål at samle penge ind til kræftramte børn.

Galleri: Billeder fra dagen

Trio Biler blev inspireret af én af deres kunder, Claus Bodenhoff, der har skabt sin egen indsamling, som han kalder ’Danmark Rundt 2015’. Den 62-årige ildsjæl har cyklet landet tyndt siden 10. juni og med mere end 1200 kilometer i benene trillede han tirsdag ind til pitstop hos bilforhandleren i Ballerup.

Her havde Trio Biler disket op med lidt lækkerier, og medarbejderne fik mulighed for at høre Claus Bodenhoff fortælle om turen rundt i landet.

Idéen til hans danmarkstur fik han på en regnvåd julidag sidste år, hvor han sled sig over bakketoppe med Team Rynkeby på vej mod Paris.

»Hvorfor sidder jeg her og tramper i pedalerne i stedet for hjemme – tæt på de kræftramte børn og deres familier, som det hele handler om,« forklarer han at han tænkte.

Tanken blev til handling og 10. juni gik starten til solo-etapeløbet Danmark Rundt 2015 med start og mål i Claus Bodenhoffs hjemby Frederiksværk.

44 km på havelåger

Besøget i Ballerup var en del af Claus Bodenhoffs sidste etape, som gik fra Tåstrup til Frederiksværk. Undervejs har han samletnoget nær en halv million kroner ind til Børnecancerfonden, og hos Trio Biler ville de også gerne spytte lidt i kassen til det gode formål. De donerede 200 kroner per person, som ville cykle med på Claus Bodenhoffs sidste 44 kilometer af danmarksturen.

15 medarbejdere og kunder tog imod udfordringen og hoppede i pedalerne efter en lille opvarmningskoncert med Bandet Danmark, der har skrevet en sang særligt til Claus Bodenhoffs Danmark Rundt 2015.

»På trods af at ikke alle kunne mobilisere en racer, men nærmest kæmpede sig frem på en ’’havelåge’’, så kørte alle de 44 kilometer. En punktering hos én af Trio Bilers medarbejdere blev klaret med en pumpning undervejs og så ellers af sted. Intet kunne slå de gæve medarbejder ud,« fortæller Claus Bodenhoff.

»Det var en skøn og smuk tur og vejrguderne var med os. Det er en skøn fornemmelse at være med til at gøre en forskel og bakke op om så fint et formål, og vi har meddelt Claus, at vi er klar igen til næste år,« fortæller Trio Bilers HR & kommunikationschef Line Andersen, der selv var med på turen.

Trio Biler kunne putte 3000 kroner ekstra i Claus Bodenhoffs sparegris, som snart ryger videre til Børnecancerfonden. Læs mere om han tur på www.danmarkrundt2015.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *