Svar til Poul Badura
Debat Kære Poul Badura. Nu beskriver du en ny situation omkring boldspil ved Højagerskolen.

Denne gang handler det om boldspil på en p-plads som ligger tæt på Skovvej. Du skriver at bolden ryger ud på Skovvej hvor biler holdt tilbage imens bolden bliver hentet.

Her efterlyser du så ikke hegn men i stedet de ansvarlige for børnene. Børnene spiller her ubeskyttet og de kan løbe uhindret ud på Skovvej.
100 meter længere henne spiller børn under opsyn af voksne, på langs af vejen og med et lavt hegn ud til Skovvej, hegnet skal passeres og skal sørge for at børnene når at tænke sig om inden de løber ud efter bolden, hvis den skulle ende på Skovvej. På denne strækning vil du have et højt hegn.

Jeg hører argumenter for og imod hegn, blandt andet at forskrækkede bilister nødbremser hvis en bold kommer flyvende, det tænker jeg at de gør både ved boldbanen og ved p-pladsen.

Hvad gør vi nu ved p-pladsen, hvor bolden jo er havnet på Skovvej fredag den 19. juni?

Jeg synes at det her beskriver at børn spiller bold hvor de lyster, som de altid har gjort og at det er rigtig svært at sikre at der ikke kan ske ulykker.

Jeg er stadig imod hegn af de årsager jeg tidligere har nævnt og oveni beskrives boldbanen nu som en meget dårlig og ujævn fodboldbane.

Hvis flertallet i kommunalbestyrelsen synes at et hegn ved boldbanen vil være den helt rigtige løsning så bliver det naturligvis sådan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *