Succes for Triton ved mesterskaber
Triton1.jpg
Tritons mange årgangssvømmere fik en flot afslutning på sæsonen og skal nu op og være juniorsvømmere. Foto: Privatfoto
Svømning I det nyligt afviklede Danske årgangs Mesterskaber for den ældste årgang i svømning, stillede Triton Ballerup med et stort hold på ikke mindre end 20 svømmere.

Det lykkedes Josephine Lauridsen at blive udtaget til Nordiske årgangsmesterskaber som svømmes i Jönköping i Sverige d. 11.-12. juli 2015, det lykkedes også sammen med Sigma, at være de eneste klubber som både vandt medaljer i holdkapperne for drenge og piger.

Drengenes holdkap i 4×100 medley bestod af Lukas Gustafson (ryg), Mikkel Hansen (bryst), Marius Møldrup (fly) og Niels Sparholt (crawl) – pigernes hold i 4 x 200 Medley bestod af Kamille Auerbach-Lind, Line Strandby, Julie Brandt og Josephine Lauridsen.
Individuelt fik Lukas Gustafson og Marius Møldrup begge en flot bronzemedalje i hhv. 200 ryg og 200 butterfly.

Stævnet bød på mange flotte og tætte finaler og Triton havde ikke mindre end 18 A-finaler og 18 B-finaler og var næstbedste klub, hvis man tæller top-ti placeringer med i alt 24 af slagsen.

Triton Ballerups mange årgangssvømmere rykker fra næste sæson op som juniorsvømmere.

Alt i alt blev det en fantastisk afslutning på sæsonen for Triton som i disse dage afsluttes af junior/senior svømmernes Danske Mesterskaber som svømmes i Bellahøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *