Sommerrundvisninger på Ballerup Museum
Ballerup-Museum-Mit-Ballerup-copy.jpg
Der er gratis rundvisning i museets udstilling ’Mit Ballerup’ onsdag den 8. juli klokken 11. Foto: Ballerup Museum
historie Sommer er lig med et hav af gratis særrundvisninger på Ballerup Museum.

Frem til 12. august er der hver onsdag klokken 11 en sommerrundvisning med nyt tema hver uge. Rundvisningerne varer mellem 30 og 50 minutter og kræver ikke tilmelding – man møder bare op på Pederstrupgård på dagen.

Næste uges rundvisning onsdag den 8. juli har overskriften ’Mit Ballerup’. Her kan interesserede tage med på en tidsrejse gennem Ballerup Kommunes historie. Rundvisningen bliver varetaget af én, der selv er gammel Ballerupborger.

Se alle sommerrundvisningerne på museets her: Museets kalender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *