Send dit sommerbillede og vind en slotsferie
Schlosspark.jpg
Avisens læsere kan vinde et ophold på hotel med direkte udsigt til det imponerende slot i Güstrow i Tyskland. Foto: Happydays
konkurrence Ballerup Bladets læsere kan være gode bag kameraet og vinde et lækkert slotsophold.

Hvis du har en fotograf i maven eller bare lige falder over det der gode sommer ’Kodak-moment’, så kan det måske føre til en gratis ferie.

Ballerup Bladet udlodder nemlig et gavekort til en 4-dages kør-selv-ferie for to personer til et slotsophold i Tyskland med Happydays. Det eneste du skal gøre er, at skyde det bedste sommerbillede og sende det til redaktionen. Så trækker vi lod om gavekortet.

Vinderturen går til Hotel am Schlosspark i Güstrow i Mecklenburg-Vorpommern. Slottet går for at være et af de flotteste renæssance-slotte i Tyskland og opholdet foregår på et hotel lige overfor slottet, med direkte udsigt til det historiske byggeri.

Kunst og natur

Udover slottet er byen Güstrow også kendt for sin domkirke, hvor maleriet ’Svævende engel’ hænger. Billedet blev gemt væk under nazismen fordi det blev betragtet som ’skadelig kunst’.

Desuden kan man tage en tur til det tropiske bade- og faunaland Freizeit und Erlohnungsbad Oase, cirka 2 kilometer fra byen. Ikke at forglemme naturen i området, hvor man kan komme tæt på ulve, gå under vandet i aquatunnellen eller tage på vandretur i vådområdet An dem Domwiesen, med masser af søer og vandhuller.

Udenfor bygrænsen lokker endnu en omgang oplevelser i byen Heiligendamm, middelalderbyen Wismar eller nationalparken Müritz.

Alt i alt er der masser af muligheder for at få en unik oplevelse i de tre dage, som opholdet varer.

Mad og hygge

Med til gavekortet hører tre overnatninger for to personer i Hotel am Schlosspark. Tre gange morgenbuffet og tre gange middag eller buffet i restauranten med udsigt til slottet og slotsparken. Dertil kommer velkomstdrink ved ankomst.

Der er valgfri ankomst frem til 20.12 2015 og valgfri ankomst i perioden 3. marts til 29. august 2016.

Hvis man vil deltage i konkurrencen om en dejlig slotsferie, så skal man sende sit sommerbillede samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk – og skrive slotsferie i emnefeltet.

Vinderne får direkte besked og kan afhente gavekortet på redaktionen indenfor normal åbningstid.

Vi skal modtage dit billede senest mandag den 17. august klokken 10.