Så er det kræmmertid
ballerup_kræmmerfestival_2014_361.jpg
Masser af musik, mennesker og godt humør. Ballerup Kræmmerfestival var godt besøgt sidste år, og der er lagt op til et brag af en fest igen i år. Den eneste ubekendte er som vanligt vejret. Foto: Arkivfoto
sommersjov Ballerup Kræmmerfestival banker på døren. Det bliver endnu et brag af en fest med musik, cirkus, store biler og masser af gode tilbud.

Der er heldigvis ikke nogen vej uden om. En af sommerens store og populære tilløbstykker, Ballerup Kræmmerfestival i Ådalen, er ankommet. I denne weekend og startende i dag den 17. juli samt den 18. og 19. juli vil festpladen være fyldt med musik, tivoli og forhåbentlig masser af feststemte mennesker.

Det er ikke mindre end 17. gang at Ballerup slår dørene op for sin egen festival og det kommer ikke til at gå stille af. Årets hovednavn, Infernal, vil lørdag aften gå på scenen til den store musikalske finale. De begyndte deres karriere med at spille en del i Baghuset, men har siden skiftet den ud med noget større scener. Lina Rafn og Paw Lagermann vil præsentere et pumpende show med power og fest fra første strofe.

Men der vil blive lagt en god bund denne aften, rent musikalsk, med bandet Hvide Løgne, der vil genoplive 80’erne og 90’erne med en række af de store hits fra dengang.

Søndag vil sidste års musikalske succes, Michael Hardinger Band give den gas med en række af de store hits fra Shu-bi duas bagkatalog. Det vil blive en fest for alle og forhåbentlig endda en endnu større end sidste års fest.

Masser af oplevelser

Som det hører sig til på en kræmmerfestival er der også andre ting på programmet i de tre dage. Udover en masse kræmmere, der har alt det, man ikke troede, man manglede, så kan man som noget nyt opleve Cirkus Big, der vil være på pladsen i alle tre dage. De vil optræde med forestillingerne ’Det store mobbeshow’, ’Det herlige trylleshow’, ’Drømmeshowet’ og ’Cirkus er din’, hvor børnene kan optræde sammen med artisterne. Det er en nyskabelse på årets festival, der nok skal få gang i de små.

Så vil der naturligvis være masser af sjov med Kim Larsens Tivoli, børneloppemarked, stor lastbiludstilling, hvor drenge i alle aldre kan få tilfredsstillet den indre truckerdrøm.

Der vil også være helikopterrundflyvning, den traditionelle damefrokost, stort sildebord søndag formiddag og det hele bliver åbnet med den store pensionistfrokost.

Dertil kommer et stort udvalg af musikalske indslag drysset rundhåndet over alle dagene med navne som Paul Harrison Band, Jazz med Hugo Rasmussen, det danske rockband Mettro, de lokale Power Puff Drengene og ikke mindst Danish DJ Battle Awards i Cultteltet.

Så der er mildest talt lagt op til en fest for hele familien og for hele Ballerup og omegn og hvis man har lyst til at være en del af de mange frivillige ved festivalen, så kan man stadig nå at melde sig til og gøre Ballerup Kræmmerfestival endnu mere velsmurt og festlig.

Man kan læse mere om programmet på www.kraemmerfestival.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *