Plejen ikke som forventet
Debat Kære Maibritt Taube Nilsson,

Du beskrev i sidste uge en række episoder, som du og din bror har oplevet i forbindelse med en privat leverandør af hjemmepleje i Ballerup Kommune. Vi beklager, at plejen ikke er blevet udført som forventet.

Vi har været i kontakt med leverandøren, og der er nu foretaget ændringer i personalegruppen.

Som du forhåbentlig allerede er blevet bekendt med, så er du og din bror inviteret til et opfølgende møde, så I sammen med leverandøren kan få lagt en plan for den fremtidige pleje.

I øvrigt hører vi meget gerne om eventuelle problemer med udførelse af den hjemmepleje, man er visiteret til, så vi kan følge op over for leverandøren. Man er derfor altid velkommen til at henvende sig til Hjælpemidler og Visitation på telefon 4477 1717.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *