Ny belægning på stien
Debat Det er med glæde at jeg i denne uge ser, at vi får ny belægning på Lundegårdsstien, det har været tiltrængt længe.

Men hvor er det dog ærgerligt, at der ikke er tænkt på at udvide cykelstien fra tunnel til marken/skoven. Før sommerferien fik vi mail fra Højagerskolen om, at vores børn skal henvises til cykelstien og ikke køre igennem rækkerne/gårdene når de skal til og fra skole. Der er kommet klager fra beboerne.

Men som mor må jeg indrømme, at det absolut kan være med livet som indsats at bruge cykelstien. Den er alt for smal, selv for en garvet rytter er det svært at passere hinanden, specielt når det er små, usikre cyklister. Når der så tilmed kommer knallerter, hvilket er forbudt, så giver det farlige situationer og jeg kan godt forstå børnene vælger andre veje.

Hvorfor har man ikke overvejet at gøre stien bredere, som den er både ved skolen og ved stien fra tunnelen og til Nygårdsvej?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *