Kræmmerfesten er populær
kræmmerfest-11.jpg
Der blev handlet og spist lækkerier. Masser af tilbud på ting, man ikke troede, man manglede. Kræmmerfestivalen var populært som altid. Foto: Flemming Schiller.
Fest I nærheden af 30.000 mennesker gik gennem indgangen til årets kræmmerfestival. ’Meget tilfredsstillende’ lyder det fra arrangørerne.

Det er egentlig ikke nogen nyhed. Ballerup Kræmmerfestival slår sin egen rekord så godt som hvert år og det ser ud til, at der igen er ved at være rekord i antal besøgende. Selvom kræmmerfestivalen anno 2015 ikke var begunstiget med helt det samme fantastiske sommervejr som sidste år, så betød det ikke meget. Folk kan ikke holde sig væk.

Fredag var måske mere afdæmpet på grund af det lidt blandede vejr, men lørdag var en populær dag, der især havde et stort trækplaster. Infernal om aftenen.

»Vi har aldrig haft så mange gæster til en enkelt koncert før. Det var helt vildt. Men resten af lørdagen var også fantastisk besøgt,« siger Tim Ottosen, talsmand for Ballerup Kræmmerfestival.

Søndagen var især frekventeret af mange børnefamilier, der kom for at hygge sig med Cirkus Big på festpladsen og i øvrigt bruge de mange sjove forlystelser. Der var også masser af hygge og handelsmuligheder for de voksne og ville man også bare ose rundt, så var der plads til det.

Konklusionen er i hvert fald klar. Kræmmerfestivalen var igen et lokalt trækplaster af dimensioner.

Musik og markedsføring

»Vi er meget tilfredse. Vi regner med, at der var op imod 30.000 mennesker og det er 5-10.000 gæster mere end vi plejer. Det kan vi kun være glade for. Jeg tror, at vore musikalske program var lige i skabet i år og samtidig har vi gjort rigtig meget for at markedsføre os og det har virket.

Vi skal jo finde en balance mellem at være festival og kræmmermarked og vi vil jo meget gerne have, at folk bruger tid i deres sommerferie på os. Det kan være en udfordring, så vi er glade « siger Morten Løgager, formand for Ballerup Kræmmerfestival.

I løbet af oktober måned har festivalen det endelige overblik over overskuddet og hvor mange penge, der kan deles ud til forskellige foreninger i Ballerup Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *