Hvor ligger Målev?
Målev-skilt-2-copy.jpg
Et nyt skilt proklamerer, at man kan komme til Målev. Men det er vist en by, som de fleste ikke kender noget til. Foto: Privatfoto
Sommerbrøler Der er opstået en ny by i Ballerup Kommune. Nu kan man køre til Målev. Desuden skal man helt til Kildedal for at komme til den nye motorvej.

Det kan være en opgave at holde tungen lige i munden, når det går stærkt. Men det er tilsyneladende gået lidt for stærkt hos Vejdirektoratet, da de, måske i euforien over at være blevet færdig med den nye motorvej, satte nye skilte op på Frederikssundsvej. For pludselig kunne man se, at et nyt skilt i det såkaldte Toyota-kryds, altså krydset Måløv Byvej/Måløv Parkvej – Smørum Parkvej, henviser til byen Målev. Det kan være en ny by, som Vejdirektoratet har anlagt ved den nye motorvej og som er forblevet en hemmelighed for omverdenen. Det kan også skyldes en simpel stavefejl på skiltet. Til trods for, at skiltet med ’Måløv Byvej’ står lige ved siden af.

Ikke nok med det, så anviser et nyt skilt desuden, at man skal køre mod Frederikssund og Kildedal, hvis man skal mod København. Den mest naturlige vej er ad Smørum Parkvej og ad den nye forlængelse til motorvejstilkørslen ved Ledøjetoften.

Er opmærksom

Flere borgere i området har bemærket de spøjse anvisninger, ligesom vi på Ballerup Bladet også har undret os.

Ballerup Kommune er blevet prikket til om problemet og i en mail fra Center for Miljø og Teknik fremgår det, at man »er opmærksom på sagen, og at man er gået videre med det til rette vedkommende«.

Dermed ligner det, at der kommer en udskiftning af skilte indenfor overskuelig fremtid, så den trafikale ro atter kan sænke sig over Måløv og omegn.

1 kommentar om “Hvor ligger Målev?”

  1. Karsten Kriegel siger:

    Der er ikke noget underligt ved, at skiltningen mod København henviser til Kildedal og Tværvej.

    I følge Vejdirektoratet så henvises der generelt gerne til de store veje – i dette tilfælde Tværvej – velvidende at der er en omvej forbundet med dette.
    Det er en fordel at navnlig den tunge trafik ledes ad de store veje. De lokalkendte vil med tiden nok vælge en anden vej.

    Jeg er helt enig i Vejdirektoratets udtalelse. Smørum Parkvej er ikke bygget til tung motorvejstrafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *