Håbets cykelhold begynder i Smørum
Team-håb.jpg
Cykelholdet ’Team giv håb’ tager den 2. august på tur for at samle penge ind til børn og unge i sorg. Foto: foto
velgørenhed Hvis man vil gøre opmærksom på en god sag, så er en af måderne at cykle en tur for at samle penge ind.

Det ved velgørenhedscykelholdet ’Team giv håb’ som begynder deres tur landet rundt fra Smørum Kulturhus, søndag den 2. august.

Holdet samler penge ind til fordel for børn og unge, der oplever at forældre eller søskende bliver alvorligt syge eller dør.

’Team giv håb’ har tre cykelhold, et i Odense, Århus og i København med hver 30 ryttere, der hvert år bruger en uge af sommerferien på at cykle rundt og samle penge ind til organisationen ’Børn, unge og sorg’.

Inden turen begynder i uge 32 skal der findes sponsorer, og holdet fra København har i år fundet en del sponsorer i Smørum og Ballerup. Derfor starter turen i år ved Smørum Kulturhus.

Desuden har holdet en nær tilknytning til både Smørum og Ballerup. Dels løb eleverne fra Smørum Distriktsskole et løb den 20. maj, hvor de samlede knap 130.000 kroner ind til netop foreningen ’Børn, unge og sorg’, som en slags optakt til cykelløbet.

Desuden har cykelhandleren Thromsholdt Cykler stillet sig til rådighed med hjælp og vejledning i vedligeholdelse af cykler, og givet gode råd i mange andre tekniske sammenhænge og har desuden doneret slanger til de kommende punkteringer på turen.

’Team giv håb’ var også med til store cykeldag i Ballerup Kommune og derfor er det oplagt at turen begynder i området.

Der vil morgenmad den 2. august fra klokken 7.30 til klokken 9 inden turen går mod Odden, som første stop på den og forhåbentlig indbringende velgørenhedstur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *