Flyverhjemmeværn – kom og vær med
Debat En af de hastigst voksende enheder i det danske Hjemmeværn er Flyverhjemmeværns Eskadrille 223, som er hjemmehørende i Jonstruplejren.

Når vi vokser så hurtigt, tror jeg, at det skyldes, at de fleste mener, at det er vigtigt med et godt forsvar af vort land – også i disse tider.

Nu har vi besluttet at vise, hvad vi som en vigtig del af det danske forsvar kan præstere. Derfor deltager vi med en stand ved Ballerup Kræmmerfestival 17.-19. juli.

Her vil vi være til stede med noget af vort materiel og nogle af vore specialister, som kan fortælle dig om de spændende aktiviteter, Flyverhjemmeværns Eskadrille 223 er en del af.

Flyvevåbnet betragter os som en vigtig partner. Ikke alene er vi med til at bevogte flyvevåbnets installationer og fly, nej, vi er også i stand til at etablere landingspladser for fly og helikoptere uden for de ordinære flyvepladser, hvis der skulle opstå behov for det.

Vore hjemmeværnsfolk uddannes som soldater med alt, hvad det indebærer, og vi ser gerne, at endnu flere slutter op om vore opgaver til gavn og værn for vort samfund.

Derfor håber jeg, at vi vil se dig på vor stand ved Ballerup Kræmmerfestival.

Som chef for Flyverhjemmeværns Eskadrille 223 er jeg stolt af det, vi kan, og jeg håber du vil være enig, når du har besøgt vores stand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *