DF’s maveplasker
Debat Når Lone Madsen møder virkeligheden til de kommende budget forhandlinger, så bliver det en ordentlig » Maveplasker » DF og Lone Madsen tager.

For vi skal finde besparelser for over 20 millioner kroner i næste års budget. Derefter kommer der nye opgaver til os. Som vi så får penge til. Når det regnskab er gjort op, skal vi stadig finde over 20 millioner besparelser på budgettet.

Det virker som om det helt er gået forbi Lone Madsens næse, at vi sparede over 300 millioner under krisen. Det gjorde ondt flere steder.

Noget er kommet tilbage, men hvis jeg skal være ærlig, så er vi ikke oppe på samme niveau som før krisen. Så det kan mærkes, at der bliver taget penge fra kommunen. Når det så er sagt, har mit parti sagt ja til aftalen teknisk ( den må folketingspolitikere forklare klogskaben af )

Så derfor tager jeg et hovedspring og ikke en maveplasker som Lone Madsen. Og forholder mig til realiteterne, og siger, at denne aftale er dårlig for kommunerne. Det er et problem efter min mening, at en kommunalpolitiker som Lone Madsen står og jubler over en aftale, der går ud over borgerne her i Ballerup. Måske for at lægge røgslør over Venstres nulvækst politik på området. Hvor jeg/ vi ønsker det modsatte, nemlig vækst og bedre/ mere velfærd for vores borgere.

Og jeg og mit parti er ikke som DF, villige til sælge arbejdsløse, børn, idræt, skoler, psykisk syge , kultur, førtidspensionister, kollektiv trafik, aktivitet for ældre og unge, integration og andet til fordel for ældre og sundhed. Det er en samlet pakke som hedder velfærd. Og som skal ses som en helhed.

7 kommentarer om “DF’s maveplasker”

 1. Mads Kristian Nobel Kjær siger:

  Helt enig Per Mortensen
  DF Gruppeformanden er helt ude at svømme denne gang ,jeg tror godt vi kan kalde det en maveplasker med dobbelt skrue og det hele

 2. Jørgen Flyr siger:

  Idet Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre sammen med Venstre og Dansk Folkeparti blåstempler enhver aftale, som en finansminister måtte indgå med Kommunernes Landsforening og Regionerne, UDEN at tage hensyn til indholdet af aftalen, er et folkestyre, hvor man deles efter anskuelser egentlig ophørt. Det kan herefter være ligegyldigt, om man stemmer på dem, der sagde 0,8 % offentlig vækst (Dansk Folkeparti), dem, der lover 16 milliarder til sundhedsvæsenet, men som alligevel står for nulvækst (Venstre) eller dem, der sagde 0,6 % offentlig vækst (Socialdemokrater og Radikale). Resultatet er nemlig minus 1,0 %, og det har de fire partier så aftalt. I denne sammenhæng har DF rekorden som utroværdig, de skifter linje, som vinden blæser, siger et i valgkampe og stemmer så i øvrigt i kommuner, regioner og i Folketinget for stribevis af forringelser på social-, ældre- og sundhedsområdet. Men Socialdemokraterne er også dybt utroværdige, i dette som i så mange andre spørgsmål. Ved at støtte en aftale uden at tage stilling til indholdet har dette parti placeret sig både som elendige politiske håndværkere og som gennemført politisk usandfærdige. Det er et billigt magthavertrick. Stem på S, og du får Venstres nyliberalistiske politik. Stem på DF og du får også Venstres politik. Vælgernes eneste fornuftige svar næste gang er selvsagt at stemme på alle andre end disse fire dybt utroværdige magthaverpartier.

 3. Per Mortensen siger:

  Vis Socialdemokratiet og resten af rød stue havde vundet valget var dette ikke sket.
  Det var et vilkår som Venstres finansminister Claus Hjort sagde til kommunnerne.
  Aftalen var gået igennem under alle omstændigheder, måske med et par godbidder til de Konservative.
  Men når du Jørgen Flyr og andre opfatter det på en anden måde.
  Er det da et problem for mine venner på Christiansborg.

 4. Per Mortensen siger:

  Vis Socialdemokratiet og resten af rød stue havde vundet valget var dette ikke sket.
  Det var et vilkår som Venstres finansminister Claus Hjort sagde til kommunnerne.
  Aftalen var gået igennem under alle omstændigheder, måske med et par godbidder til de Konservative.
  Men når du Jørgen Flyr og andre opfatter det på en anden måde.
  Er det da et problem for mine venner på Christiansborg.
  Men nu er det DF der har snakket vilkår med Venstre. Og ikke Socialdemokratiet.

 5. Jørgen Flyr siger:

  vi ved alle hvad fandens oldemor døde af

 6. Per Mortensen siger:

  Vis man ikke selv tror på det.
  Er der heller ikke andre der gør.

 7. Per Mortensen siger:

  Jeg tror nok DF og Lone Madsen fik sig chok.
  Da realiterne gik op for DF, i vores gennemgang af næste års budget.
  Og de kommende år.
  For sandheden er regeringen, Venstre og Claus Hjort har lagt et vilkår ind.
  Hvor de tager 200 millioner fra vores velfærd i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *