Delebilen er flyttet til Skovlunde
delebil-fra-letsgo2-copy.jpg
Stationen i Skovlunde er blevet delebilen fra LetsGo’s nye hjem. Nu håber de, at den får lov til at stå i fred for biltyve og hærvæksfolk. Foto: LetsGo
hærværk Delebilen på Ballerup Station har været plaget af hærværk, derfor har firmaet bag nu valgt at flytte den til Skovlunde Station i stedet.

For et år siden flyttede en delebil ind på Stationspladsen i Ballerup. Og her blev den hurtigt populær – men desværre ikke kun blandt brugere af bilen. Biltyve og hærværksfolk har nemlig også haft et lidt for godt øje til den lille grå deledyt.

I løbet af foråret har den faktisk slet ikke kunnet stå i fred. Fire gange er den blevet brudt op og forsøgt stjålet – til stor ærgrelse for dem der gerne vil bruge bilen og for firmaet bag; LetsGo.

»Det gavner jo ingen, at bilen ikke kan være i fred for hærværk. Nu har det stået på så længe, at vi må tage konsekvensen og flytte bilen til Skovlunde,« siger fleetmanager Arthur Andreasen-Deisenberger, der er hovedansvarlig for LetsGo’s delebiler.

Han er ærgerlig over at blive ved med at sende bilen på værksted for at reparere smadrede vinduer. Til gengæld er den positive vinkel på historien, at størstedelen af bilens brugere her i Ballerup Kommune faktisk bor i Skovlunde. Og derfor giver det god mening af flytte den.

»Vi håber, at borgerne i Skovlunde vil tage sig godt af delebilen. Den er jo trods alt mest anvendelig, når den virker og ikke er på værksted,« siger Arthur Andreasen-Deisenberger.

Delebilen flyttede ind ved Ballerup station i juni sidste år i forbindelse med et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Movia, LetsGo og de fem kommuner langs busrute 350S om at få flere til at kombinere kollektiv trafik med en delebil.

I alt blev der placeret 11 delebiler som perler på en snor langs ruten for bus 350S, der kører fra Ballerup til Dragør. Derfor har det været vigtigt for LetsGo, at sikre at den nye placering stadig er langs busruten 350S og en del af S-togsnettet.

delebil-fra-letsgo-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *