Bump i Bueparken
Debat Nu fik vi så endelig bump på bueparken. Men hvorfor er de placeret som de er?

Når man kommer fra vestbuen og kører mod øst ligger det 1. bump ca. 120 meter nede af Bueparken, efter Abildvænget og Dalvænget samt 2 stikveje på modsatte side. Dette bevirker at der stadig er mange der accelererer meget voldsomt op på dette stykke, hvilket vel ikke var hensigten. Dette 1. bump skulle være placeret mellem Abildvænget og Dalvænget.

At vi nu har fået bump på Bueparken har så medført, at vi der bor mellem Tåregårdsvej og Bueparken nu har glæde af en intensiveret trafik. Ikke kun cyklister men også knallerter , personbiler og lastbiler der i mange tilfælde ikke kører særligt pænt. Denne øgede trafik er ikke bare til gene, men også til fare for de familier der har små børn og børnebørn, trist.

Så nu spørger jeg dig Helle Tiedemann. Hvad vil I folkevalgte gøre ved det problem ?
For der er vitterligt et problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *