Boldbaner ved Skovvej
Debat Området hvor boldbanerne ligger er af staten udpeget til et område hvor naturen skal prioriteres (Hjortespringkilen). Tilladelsen til boldbanerne blev givet på disse betingelser.

Senere har man imod disse interesser drænet den østlige del af området hvorved et vandhul i den nordlige ende er blevet tørlagt, der er aldrig blevet ansøgt om denne dræning og den ville nok heller aldrig være tilladt.

Så vi må konkludere at det ikke er det manglende hegn men boldbanerne der er problemet. Det ville derfor være det rigtigste hvis Ballerup kommune fik sløjfet drænet og fandt et andet sted til fodboldklubben. Der er rigelig banekapacitet i Damgårdsparken.

Ved at stoppe dræningen vil den østligste del af banerne være for våde til boldspil og der vil ikke længere være trafikale gener. Der vil stadig være banekapacitet til Højagerskolens børn.

Det kan ikke være rigtigt at man skal belønne omgåelse af naturbeskyttelsesloven med endnu en omgåelse og sætte et højt hegn op.

4 kommentarer om “Boldbaner ved Skovvej”

 1. helle tiedemann siger:

  Åhh Hvor er jeg dog enig Bjarne, lad naturen og de beskyttede områder være fri for boldbaner hvis det ikke kan foregå uden indgriben. Vi skal passe på vores grønne områder, de er til så stor glæde for mange af os.

 2. Thomas Petersen siger:

  Hvorfor er et hegn et stor problem ? Jeg kører hver dag ad Skovvej. På den ene side af vejen ligger en skole og på den anden side ligger en skrothandel og et autoværksted. Ikke ligefrem en naturperle. Vi er allerede voldsomt generet af al den støj fra fodbold i Damgårdsparken og har absolut ikke brug for mere larm i vores højt beskattede haver ! Vores have er altså også en del af naturen og tilmed en dyrekøbt en af slagsen.

 3. Thomas Petersen siger:

  Helle Tiedemann virker lidt hyklerisk. I Harrestrup Ådal er en stor del naturen hegnet ind og en stor del af naturen er omdannet til golfbane. Det var jeg gerne foruden. Med hensyn til fodbold i Damgårdsparken, så er urimelig støj altså også et miljøproblem !

 4. jesper hansen siger:

  helle tiedemann kan ikke helt forstå hvor alt den plads i damgårdsparken kommer fra da der allerede er 3 klubber der spiller der og nu vil du også ligge en 4 klub der oppe det vil sige tæt på 500 personer til 2 baner hvis du kan få det til at gå op med kampe og træning så du sej må jeg sige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *