Ballerup skal også have en Stafet For Livet
Stafet-for-livet-Startfelt-copy2.jpg
Hvert år er der Stafet For Livet i Smørum, og nu vil frivillige i Ballerup lave et lignende arrangement. Foto: arkivfoto
velgørenhed En gruppe frivillige vil forsøge at stable 'Stafet for Livet' på benene i Ballerup.

Belgien gør det. USA gør det. Sydafrika og England gør det. Og Smørum gør det også. Kampen mod kræft sker overalt i verden. I Danmark bidrager flere og flere byer også til kampen ved at arrangere et lokalt 24-timers arrangement, Stafet For Livet, der indsamler penge til kræftsagen.
I flere år har frivillige i Egedal med stor succes holdt Stafet For Livet i Smørum, og nu arbejder en gruppe frivillige på at få konceptet til Ballerup.

»Sygdommen rammer desværre mange her i lokalområdet. Derfor er det oplagt at få Stafet For Livet til Ballerup for at vise, at vi giver en hånd med til kampen mod kræft,« siger Iram Saif, konsulent fra Kræftens Bekæmpelse.

Stafet For Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning om kræft. Stafetterne sætter fokus på en dag i en kræftpatients liv og hylder, giver håb og styrker sammenholdet hos dem, der har kæmpet og dem, der stadig kæmper mod kræft.

At arrangerer Stafet For Livet er en udfordrende opgave for lokalområdet, og det kræver mange frivillige, der ønsker at slå et slag for kræftsagen.

»Vi hilser alle frivillige mere end velkomne. For hvis ikke der er nok hænder, kan vi ikke få Stafet For Livet til byen. Og dermed mister vi en oplagt mulighed for at give en hånd med til kampen mod kræft,« siger Iram Saif.

Alle, der vil høre mere om at være frivillige, stille et hold eller vil høre mere om Stafet For Livet er velkomne til informationsmødet, der foregår onsdag den 26. august klokken 19-21 på Ballerup Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *