Anne Vang ny direktør i Ballerup Kommune
Anne-Vang-copy.jpg
ansættelse Kommunalbestyrelsen godkendte på sit seneste møde ansættelsen, der træder i kraft pr. 1. august. Anne Vang kommer fra en stilling som direktør på Niels Brock.

Det er en person med stort kendskab til den kommunale verden, der 1. august tiltræder som direktør i Ballerup Kommune. 31-årige Anne Vang har siden 2013 været direktør for de erhvervsrettede uddannelser på Niels Brock. Før det var hun Børne- og Ungdomsborgmester i Københavns Kommune i perioden 2010-13.

Stillingen i Ballerup Kommune blev opslået, efter at daværende direktør Eik Møller tiltrådte stillingen som kommunaldirektør pr. 1. april i år. Et enigt ansættelsesudvalg har indstillet Anne Vang til den ledige stilling, der blev godkendt af Kommunalbestyrelsen på mødet mandag aften.

»Jeg ser rigtig meget frem til at byde Anne Vang velkommen som ny direktør i Ballerup Kommune. Anne Vang har en meget spændende profil i forhold til at videreføre arbejdet med at implementere flere af vores vigtigste strategier på børn og unge-området,« siger kommunaldirektør Eik Møller om ansættelsen.

Anne Vang er uddannet Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2009 og har senest i år taget en Master of Business Administration (MBA) fra Middlesex University/Niels Brock.

»Jeg er meget glad for at blive en del af ledelsen i Ballerup Kommune og en del af arbejdet for uddannelse og job til Ballerups børn og unge,« siger Anne Vang, der glæder sig til at tage fat på arbejdet fra 1. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *