Vind serien ’Mord Uden Grænser’
Mord-uden-grænser-copy.jpg
Lars Mikkelsen spiller den danske hovedrolle i ’Mord Uden Grænser’. Foto: Nordisk Film
konkurrence Vi sætter fem eksemplarer af den spændende krimiserie med Lars Mikkelsen i én af hovedrollerne på højkant.

Organiseret kriminalitet i Europa breder sig. Den er mere professionel og mere hensynsløs end nogensinde før – og den kender ingen grænser.

Efter tre relaterede drab på prostituerede i Danmark, Tyskland og Belgien sammensætter Europol et internationalt team med efterforskere fra hvert land, og de tre nye kolleger indleder jagten på morderen.

Det bliver en rejse dybt ned i Europas kriminelle underverden, hvor menneskehandel, prostitution, narkotika og mord er dagens orden – og hvor de kriminelle er lige så organiserede multinationale virksomheder. For hvert lag, teamet afdækker, finder de et nyt og endnu mere skræmmende.

Handlingen flyver fra Købehavn til Berlin, fra Antwerp til Haag, over Alperne og til Litauen, og teamet opdager hurtigt, at intet er som det ser ud til. Det er meget, meget værre.
Mord Uden Grænser (The Team) er en højspændt thriller-serie i international topklasse med Lars Mikkelsen i den danske hovedrolle.

Vind filmen

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af serien på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

I 2010 modtog Lars Mikkelsen en ‘Robert’ for sin hovedrolle i – hvilken film?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 29. juni klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente dvd’en på redaktionen i Ballerup.