Velgørenhed på to hjul og pedaler
Cykeltur-2-copy.jpg
Morgenen var blevet lysere og vejen var stadig ret bilfri, da Kasper Hjorth (yderst til højre) og Rynkeby-følgesvende nåede Ringsted på deres godgørende vej til Vejle. Foto: privatfoto
cykling Kasper Hjorth fra Skovlunde tog cyklen tværs over Danmark for at samle ind til kræftramte børn.

Normalt arbejder Kasper Hjorth med biler som Car Remarketing Specialist i firmaet LeasePlan Danmark. Han bor i Skovlunde og tager ofte turen til Vejle, hvor han deltager i bilauktioner for sit firma.

Men i den forgangne uge skiftede han bilen ud med cyklen, da han skulle til Vejle for at passe sit job. Han havde nemlig besluttet sig for at cykle de 220 kilometer som et led i den årlige kampagne ’Vi cykler til arbejde’, hvor virksomheder dyster om at cykle flest kilometer på en måned.

Cykeltur-1-copy

Samtidig er Kasper Hjorth en del af cykelholdet Team Rynkeby, der til sommer cykler til Paris for at samle penge ind til Børneancerfonden, og derfor besluttede Kasper Hjorth sig for at slå de to ting sammen.

»Jeg bor jo i Skovlunde, men meget af mit arbejde foregår i Vejle og så tænkte jeg, at det kunne være en sjov ide at tage cykelturen tværs over Danmark for at samle penge ind til et godt formål,« siger Kasper Hjorth.

En god tur

Onsdag den 27. maj begyndte turen så klokken 2.30 om morgenen/natten sammen med et par andre rytter fra Team Rynkeby.

Derefter kørte de turen gennem landet med en del pit-stop undervejs. Blandt andet hos nogle af Team Rynkebys sponsorer, hvor der blev samlet penge ind.

Cykeltur-3-copy

 

Til sidst ankom Kasper og hans medryttere til BCA Bilauktioner i Vejle, der gav 10.000 kroner til formålet og der blev samlet ind hos de opkøbere og kunder, der var tilstede.

Alle de indsamlede penge gik til det gode formål og turen gik særdeles godt. Vejret artede sig rimeligt og det var nogle trætte, men glade ryttere, der kunne krone en hård indsats med konstateringen af, at der blev samlet mange penge ind til det gode formål og en masse kilometer kunne samtidig køres ind i ’Vi cykler på arbejde’ puljen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *