Uimodståelige rynker
shar_pei_udstilling_6-copy.jpg
Nogle var mere rynkede end andre - denne her var særligt krøllet og fin. Foto: Flemming Schiller
hundeudstilling Det vrimlede med små rynkede hunde i Smørum, hvor Sjællands første specialudstilling for Shar Pei hunde fandt sted.

Søagerskolen i Smørum lagde forrige lørdag græs til en helt særlig hundeudstilling. Det var Dansk Shar Pei Klub der holdt den første specialudstilling nogensinde på Sjælland, og med 38 tilmeldte hunde plus en opdrættergruppe var det for arrangørerne en stor succes.

»Shar Peien er en forholdsvis sjælden hunderace, og der findes kun cirka 400 i Danmark,« fortæller Towe Werchmeister, der er kasserer Shar Pei klubben og i øvrigt bosiddende i Smørum.

Galleri: Billeder fra hundeudstillingen

Klubben havde allieret sig med ringpersonale fra Dansk Kennel Klub og den tyske dommer Doris Karch, der var specielt inviteret til lejligheden.

»Inden udstillingen gik i gang, havde vi tilrettelagt små konkurrencer for alle gæstehundene, hvilket var en kæmpe succes, og alle gik derfra med et smil på læben. Der var også en del gæster fra Sverige, som deltog i udstillingen og gav udtryk for, at det havde været en dejlig oplevelsesrig dag. Jeg tror vi alle var godt tilfredse,« fortæller Towe Werchmeister, der gætter på at cirka 125-150 personer kiggede forbi i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *