Triton tog på stort medaljetogt
Triton.jpg
Svømning I den forgangne weekend har Svømmeklubben Triton Ballerup deltaget i hele tre stævner, og det blev en stor medaljesucces.

I Helsingør hvor østdanske årgangsmesterskaber gruppe 1 blev svømmet, blev det til en del flotte resultater samt til flere medaljer. Mikkel S. Hansen svømmede sig til sølv i 100 bryst og Marius Møldrup fik bronze i 100 butterfly, og så svømmede både piger og drengene sig til flere medaljer i holdkapperne.

I Nakskov havde de også et flot stævne. Det blev her til 12 medaljer og mange kvalificerede til DM/danske årgangsmesterskaber for Triton Talent. Gustav Stjernholm svømmede sig til guld i 100 bryst, sølv i 200 bryst samt bronze i 200 ryg, Liva Stjernholm svømmede sig til guld i 400 fri og 200 bryst, bronze i 200 fri og 400 IM, Kasper Bonnichsen svømmede sig til bronze i 400 Im og til sidst fik drengene kæmpet sig til bronze i 4×100 holdmedley (ryg – Mads Raaby, bryst – Gustav Stjernholm, fly – Kasper Bonnichsen og Crawl – Magnus Asberg)

Ved de netop afsluttede østdanske mesterskaber for årgangsgruppe 1 i Helsingør lykkedes det at hjembringe otte medaljesæt til Triton. I både 4 x 200 fri for drenge og piger blev det til flotte sølvmedaljer, drengeholdet bestod af Mads Rishøj, Niels Sparholt, Johan Joensen og Marius Møldrup, pigeholdet bestod af Julie Brandt, Kamille Auerbach-Lind, Alberte Mammem og Josephine G. Lauridsen. Det blev til to yderligere sølvmedaljer i holdkapper 4 x 100 medley for drenge, hvor holdet bestod af Lukas Gustafson, Mikkel S. Hansen, Marius Møldrup og Niels Sparholt, hvor drengene kun var 3/10 fra guldet.

Pigerne vandt den sidste medalje i 4 x 100 fri. Julie Brandt lagde flot ud, Josephine G. Lauridsen og Kamille Auerbach Lind sørgede for, at Triton lå på en komfortabel tredjeplads. Men Line Strandby ville det anderledes og satte personlig rekord med ikke mindre end to sekunder og svømmede holdet ind på en flot andenplads efter Kvik.

Udover de flotte holdpræstationer lykkedes det Lukas Gustafsom at blive en suveræn østdansk mester på 100 ryg. Mikkel S. Hansen vandt en flot sølv og bronze i henholdsvis 100 og 200 bryst, og endelig lykkedes det Marius Møldrup at vinde en bronze i 100 fly for drenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *