Thore fandt sin hylde
Thore-CPH-West-copy.jpg
CPH Wests eventkoordinatorelev Thore Helleskov er færdiguddannet og flyver nu videre til nye udfordringer i HK. Foto: privatfoto
uddannelse "Der findes dem som lægger sig ned og giver op, og så findes der dem der kampen op. Jeg tager kampen op," sådan sagde Thore Helleskov til udviklingskonsulent Jan Brochdorf under et interview på CPH West i Ballerup.

Thore Helleskov havde haft et lidt rodet grundforløb på hg, hvor han havde svært ved at finde fodfæste.

»Thore var flere gange tæt på at droppe ud af uddannelsen, men valgte at tage kampen op og blev overtalt til at give en hånd med i forhold til at holde oplæg på de lokale folkeskoler, UU-møder, forældremøder og lignende. En udfordring der passede perfekt til en veltalende og engagerede ung mand,« fortæller Jan Brochdorf.

Det viste sig hurtigt, at Thore var dygtig til at tale og til at få mennesker engageret i det han talte om. Det øjnede uddannelseschefen på hg, som foreslog at skolen skulle have en eventkoordinatorelev – og Thore Helleskov søgte muligheden, da den bød sig.

Hvad der begyndte som et usikkert skoleophold på grundforløbet endte som en stor succes for både Thore og CPH West.

»To år er nu gået, og det blev en sikker flyvetur med et par rystelser undervejs – og nu en perfekt landing med et 10-tal i fagprøven og en masse flotte karakterer i slipstrømmen,« fortæller Jan Brochdorf.

Efter afslutningen på CPH West skal Thore Helleskov nu videre til HK Handel, hvor han skal slå sine folder som ’organizer’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *