Tag godt imod vores nye P-vagt
Debat Den 1. juni begyndte kommunens nye P-vagt. Jeg er rigtig glad for at vi nu kan arbejde målrettet mod et bedre parkeringsklima i Ballerup Kommune.

Vi får mange henvendelser om at der rundt omkring er problemer, for eksempel på vores handicapparkeringspladser, som er optaget af andre og det er jo helt utilstedeligt at hindre en handicappet i parkering tæt på.

Generelt er der henvendelser om at der ses stort på parkeringsreglerne, det er ikke så underligt når det ikke har konsekvenser.

Vi er klar over, at der er skiltning, der mangler eller skiltning som er svær at forstå. Strategien er nu, at P-vagten i første omgang fokuserer sin indsats de steder, hvor vi af erfaring ved at der er problemer, og så vil vi sideløbende opdatere skiltningen rundt i kommunen, så reglerne er helt klare.

I får mig ikke til at sige, hvor P-vagten er begyndt, men i de første to uger vil der ikke blive uddelt afgifter, men derimod kærlige beskeder om at det vil ske næste gang vagten kommer forbi.

Jeg vil selvfølgelig følge sagen tæt, og jeg satser på, at vi fremadrettet får normaliseret parkeringskulturen og skiltningen til gavn for os alle.

1 kommentar om “Tag godt imod vores nye P-vagt”

 1. Ole Carlsen siger:

  Helle Tiedemann skriver under ”Tag godt imod vores nye P-vagt:
  ”i de første to uger vil der ikke blive uddelt afgifter, men derimod kærlige beskeder om at det vil ske næste gang vagten kommer forbi.”

  Jeg tager ikke godt imod:
  Jeg kom åbenbart for sent til den ”kærlige besked” – så da jeg d. 24.06. i forbindelse med mit arbejde skulle mødes med en vognmand på Egebjergskolens P-Plads for at modtage nogle varer til skolen, og der var helt optaget på P-pladsen og jeg derfor parkerede på den anden side af hækken ved pladsen (hvor alle normalt parkerer, når der ikke er plads, og helt uden gene for andre), ja, så sad der en kuvert i forruden, med hvad de kalder en ”afgift” (vi andre kalder det en bøde), med en forklaring om en ”forbudszone.” Jeg havde aldrig set et skilt om en ”forbudszone,” og da jeg dagen efter gik på udkig efter det, mødte jeg p-vagten, som viste mig skiltet – sat op for nyligt, åbenbart, og i en vinkel så man ikke ser det når man kommer kørende – vagten var i øvrigt helt udenfor pædagogisk rækkevidde angående det (u-)rimelige i ”afgiften.”
  D. 30.06. var jeg så heldig at nå at advare mindst 4 ansatte på skolen, som skulle til møde og ikke kunne finde p-plads: de holdt så på vejen – helt uden gene for nogen –
  Alle var overraskede, og ingen af dem havde nogensinde set et forbuds/zone-skilt, men nu slap de for afgiften, og jeg således kom til at snyde Ballerup Kommune for godt 2000 kroner, tilgiv mig, Ballerup Kommune, at jeg kom til at sætte en kæp i pengemaskine-hjulet. ;-). Ole Carlsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *