Smørums skolebørn gjorde en forskel
børneløb-i-smørum-6-copy.jpg
Omkring 1600 elever fra skolerne i Smørum deltog i det store børneløb og samlede dermed penge ind til børn og unge i sorg. Foto: privatfoto
velgørenhed Eleverne fra Smørums folkeskoler løb med ’Team Giv Håb’ og fik samlet 126.000 kroner ind til organisationen Børn, Unge og Sorg.

Det så festligt ud i Smørum onsdag den 20. maj, da omkring 1600 skoleelever fra de tre folkeskoler Boesager-, Balsmose-, og Søagerskolen var samlet til børneløb med velgørenhedscykelholdet Team Giv Håb, der samler penge ind til organisationen Børn, Unge & Sorg.

børneløb-i-smørum-(2)-copy

Eleverne havde forberedt sig rigtig godt inden løbet, de havde været ude og finde mange sponsorer, som gerne vil donere et beløb per løbet kilometer – og der blev løbet mange kilometer. Først løb indskolingen, så mellemtrinnet og til sidst udskolingen.

Alle kæmpede en brav indsats, til trods for at vejret ikke var helt med de unge til sidst. Der var både regn og hagl, men ingen gav op. De store elever fortsatte fortrøstningsfuldt og blev ved med at løbe til stor beundring fra både cykelholdet og lærerne, som var nødt til at krybe i læ.

børneløb-i-smørum-(4)-copy

En uge efter løbets afholdelse, er der indsamlet 125.999 kroner, hvilket er helt overvældende både for rytterne fra Team Giv Håb og skolerne – men også for organisationen Børn, Unge & Sorg. Her er de så overvældet og fuld af beundring, at de ikke ved hvordan de skal takke nok.

»Det er så fantastisk, da beløbet virkelig er med til at gøre en forskel for de børn og unge, der i deres barndom eller ungdom oplever en sorg så stor, at det kan være svært at bære den uden at få professionel hjælp. Tusinde tak for en stor oplevelse, indsats, engagement og ikke mindst indsamlet beløb,« lyder det fra Team Giv Håb og Børn, Unge & Sorg.

børneløb-i-smørum-(1)-copy børneløb-i-smørum-(3)-copy børneløb-i-smørum-(5)-copy børneløb-i-smørum-(7)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *