Små svømmere lærer livredning
lsi-svøm-copy.jpg
Alle børne- og ungdomshold i LSI Svøm har lært om livredning så de er klar til sommer og strand. Foto: Privatfoto
Livredning Når sommeren står for døren kalder landets strande, friluftsbade og swimmingpools.

Og for at være ekstra godt forberedte på, hvordan man skal reagere, hvis uheldet er ude, har Ledøje-Smørum Svømmeklub (LSI Svøm) de seneste to måneder holdt livredningstræning på alle deres børne- og ungdomshold.

Undersøgelser fra Dansk Svømme Union viser, at kun halvdelen af alle danske børn kan svømme 200 meter, så LSI Svøm gør hvad de kan for dels at gøre børnene til bedre svømmere – dels at lære dem om livredning, så de er helt klar til sommerens vandpjaskeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *