Sebastian besøgte KLIMA
klima-DSC_0204-copy.jpg
KLIMAs instruktør Maria Kragh fik en snak med Sebastian i pausen. Han var meget imponeret over den lokal teatergruppes musicalkoncert. Foto: privatfoto
koncert Søndag den 7. juni lagde Sebastian vejen forbi Ballerup, hvor teatergruppen KLIMA havde arrangeret en stor udendørs musicalkoncert.

Gruppen opførte omkring 20 sange fra henholdsvis Skatteøen, Ronja Røverdatter, Klokkeren fra Notre Dame og Den Ny Cyrano.

Instruktør Maria Kragh var i hopla og guidede de knap 200 publikummer gennem koncerten med stor indlevelse og engagement.

Sebastian udtalte efter koncerten:

»Hyggeligt arrangement med koncertudgaver af sange fra mine musicals. KLIMA-gruppen er et godt kor, der viste stor styrke – især i sangene fra ’Klokkeren fra Notre Dame’ og ’Den Ny Cyrano’, som er gruppens kommende opsætning.«

»Personligt var jeg især glad for ’Den Blinde Kærlighed’ fra Cyrano samt ’Sangen om barmhjertighed’ fra Klokkeren, som det er længe siden, jeg har hørt. Men i det hele taget en flot holdindsats, som lover godt for opsætningen i september. Bravo!« slutter Sebastian.

Fotos herunder: Mikal Schlosser

KLIMA-koncert-2-copy KLIMA-koncert-16-copy KLIMA-koncert-69-copy KLIMA-koncert-74-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *