Så skal der igen kæmpes i Ballerup Super Arena
Patricjk-Nielsen-21.jpg
boksning Der er lagt op til endnu en dramatisk og hårdtslående aften i Ballerup Super Arena når der igen inviteres til Nordic Fight Night den 20. juni.

Toppen af dansk boksning skal i ringen, hvor navne som Patrick Nielsen, Micki Nielsen Dennis Ceylan skal i aktion.

Patrick Nielsen skal ud i et forsvar af den WBO supermellemvægt-titel, som han vandt i netop Ballerup i marts måned mens lillebror Micki og Dennis Ceylan også vil stå overfor hård intetnational modstand.

Alle involverede parter glæder sig til den store aften, hvor noget af det ypperste inden for dansk boksning vil sætte spænding og fight i centrum i den store arena.

De tre boksere har alle hidtil haft særdeles lovende karrierer. 24-årige Patrick Nielsen er rykket op i supermellemvægt hvor han er kommet godt fra start med to sejre. 22-årige Micki Nielsen er ubesejret i sine 17 kampe i Cruiservægt, hvoraf 12 er vundet på Knockout, og 26-årige Dennis Ceylan, der boksede ved OL i 2012 har en enkelt uafgjort i sine 15 kampe og står på tærsklen til de helte store titelkampe i fjervægt, hvis han vinder i Ballerup.

Så der står meget på spil for alle boksere den 20. juni. Billetter til det store boksebrag kan købes på billetlugen.dk under navnet Danish Dynamite.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *