Politiske reklamer, nej tak
Debat  Jeg har fuld forståelse for, at når nu lovgivningen tillader, at man sender politiske budskaber uden om ’nej tak-ordningerne’, kan man jo ikke gøre noget ved, at det bliver gjort.

Men når nu man bor på den fløj, som er mest optaget af miljøet, kunne man måske overveje, om ikke man sviner lidt for meget med vores ressourcer ved at sende sådan et brev.

Man kan jo også sammenligne lidt med ytringsfriheden, som jo ikke er en ytringspligt. Personligt tvivler jeg på, at der er nogen, som ikke vil betragte afsenderen som inhabil, når det udelukkende drejer sig om at nedgøre modparten.

Nu er jeg selvfølgelig ikke spindoktor for Socialdemokratiet, men i vores teknologiske tidsalder, kunne man jo have lagt brevet på sin hjemmeside, og givet pengene til Red Barnet eller andre tilsvarende organisationer. Som minimum accepterer et ’nej tak’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *