Politi uge 26
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Kørsel uden kørekort

Onsdag den 24. juni klokken 23.35 stoppede en politipatrulje en bil på Skovvej. Det viste sig, at føreren, en 23-årig mand fra Køge, kørte uden kørekort, fordi han havde fået det frakendt. Han blev anholdt og sigtet for kørsel uden kørekort.

Kørsel i frakendelsestiden koster fængsel anden gang, oplyser Københavns Vestegns Politi.
Er du frakendt førerretten, koster det en bøde første gang, du alligevel fører bil. Bødestørrelsen afhænger af din indkomst. F.eks. er bøden 10.000 kroner, hvis du tjener 250.000 kroner årligt. Tjener du 400.000 kroner, er bøden på 16.000 kroner.

Anden gang du kører, er straffen 10 dages fængsel, som kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde og afvikling af 30 timers samfundstjeneste.

Tredje gang skal man 20 dage i fængsel, og derudover kan bilen konfiskeres.
Fjerde gang koster 30 dages fængsel.

 

En uheldig køretur

Onsdag den 24. juni klokken 21.40 blev en bilist standset af politiet på grund af for høj fart i Skovlunde. Det viste sig at være en ganske god beslutning. Den 26-årige mand fra København, der sad bag rattet blev sigtet for at køre over for rødt og for hurtigt men også for at være i besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af våbenloven.

Han blev også sigtet for at køre i påvirket tilstand. Han blev anholdt og kørt til blodprøvetagning på politigården. Han erkendte alle sigtelser undtaget sigtelsen for at køre i påvirket tilstand.

 

Røvere efterlyses

Den 14. juni ved midnat blev to mænd udsat for et gaderøveri på Baltorpvej. To gerningsmænd kontaktede de to og råbte til dem, at de skulle aflevere deres punge. De to forbipasserende forsøgte at løbe fra stedet, men det lykkedes ikke og gerningsmændene tildelte dem flere slag. Derefter stjal de deres punge og stak af. Nu efterlyser politiet de to røvere.

Den ene beskrives som en 18 – 20-årig mand, 185 til 190 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført mørk jakke og bukser. Den anden beskrives som en 15 – 20-årig mand, 170-175 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført mørkeblå jakke med hætte og sorte bukser.

Oplysninger om røveriet kan gives til Claus Stamp, lokalpolitiet, på telefon 72587413 i dagtimerne eller døgnet rundt på 43861448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *