Politi uge 24
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Narkokørsel i Ballerup

Tirsdag den 9. juni kl. 01.48 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Ågerupvej. Føreren, en 36-årig mand fra Nysted, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter sigtelsen.

Straffen for narkokørsel første gang er en bøde, der beregnes ud fra årsindtægten oplyser Københavns Vestegns Politi. Bøden svarer til en hel måneds nettoløn, og tjener man for eksempel 250.000 kroner, koster det 10.000 kroner. Narkokørsel udløser altid en ubetinget frakendelse af førerretten.

Gentagen narkokørsel udløser fængselsstraf. Fængselsstraffen kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde på en måneds nettoløn, og afvikling af samfundstjeneste eller behandling mod narkotikamisbrug.

 

Narkokørsel i Ballerup

Fredag den 12. juni klokken 04.05 standsede en politipatrulje en personbil på Hold-an Vej. Føreren, en 32-årig mand fra Ballerup, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter denne sigtelse.

Derudover blev han også sigtet for overtrædelse af våbenloven. Det erkender han til gengæld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *