Politi uge 23
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Narkokørsel i Ballerup

Mandag den 1. juni klokken 19.50 stoppede en politipatrulje en personbil på Hold-an Vej. Føreren, en 22-årig mand fra Hvidovre, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter sigtelsen, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Spiritus- og narkokørsel

Lørdag den 6. juni. 06.05 bragte en politipatrulje en knallert til rutinemæssig standsning på Højagerparken. Føreren, en 20-årig mand fra Ballerup, blev skønnet påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han erkender begge sigtelser.

 

Uden kørekort i Skovunde

Fredag den 5. juni kl. 20.10 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Ballerup Boulevard. Føreren, en 30-årig mand fra Skovlunde, havde ikke generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse og han blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *