Pinocchio i Skovlunde Bypark
Pinocchio-Gepetto-2-copy.jpg
Historien om Pinocchio og Gepetto kan ses i Skovlunde Bypark i denne weekend. Foto: privatfoto
musical Efter måneders slid er Skovlunde Byteater klar til at opføre den muntre musical om trædukken Pinocchio, som bliver levende.

Der har været travlhed både i øvelokalet og i kælderen på Rosenlundskolen, hvor der de mange kulisser, kostumer og ikke mindst rekvisitter er blevet til. Det kræver noget særligt at overføre et teaterstykke fra en teatersal til en udendørsscene.

I teatersalen kan man for eksempel udnytte lyseffekter til at vise Pinocchios voksende næse og til at lette overgange mellem sceneskift. Det er der ikke mulighed for på en åben scene i fuldt dagslys.

Instruktøren Aia Kristensen og koreografen Morten Stefanou har siden januar måned herset med de mange skuespillere, hvoraf en del har flere roller. Nu glæder alle sig til at vise resultatet af anstrengelserne. Det sker på fredag, lørdag og søndag i Skovlunde Bypark.

Ikke som Disney

Den Pinocchioforestilling der opføres, er ikke den kendte Disney-udgave, skrevet af C. Collodi, men en flot genfortælling skrevet af Jens E. Hansen. Jacob Kragh har stået for musik og sangtekster.

Historien er den skønne fortælling om Gepetto, der så inderligt ønsker sig en søn. Han fremstiller derfor en trædukke som han kalder Pinocchio.

For at glæde Gepetto gør Den Blå Fe dukken levende. Det viser sig dog hurtigt, at dukken er mest til fest og ballade. Og så har han lidt svært ved altid at fortælle sandheden. For hver usandhed Pinocchio kommer med, vokser hans næse.

Skal det lykkes for Gepetto og Den Blå Fe at få opdraget trædukken til at blive en rigtig levende og fornuftig dreng?

Skovlunde Byteater håber at rigtig mange publikummer vil lægge vejen forbi Skovlunde Bypark. Forestillingen opføres fredag den 19. juni klokken 19 samt lørdag og søndag den 20./21. juni klokken 11 og 15.

Billetter kan købes på byteatrets hjemmeside www.skovlundebyteater.dk eller på bibliotekerne i Skovlunde, Ballerup og Måløv. Resterende billetter sælges ved indgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *