Nedprioriteret indeklima
Debat Peter Als (A) skriver i sidste udgave af Ballerup Bladet, om indeklimaet på skolerne, at nogle vil måske syntes, det er en langsommelig proces. Det syntes Peter Als ikke.

Nu kan man godt sætte lidt flere penge af til skolerne med en af de begrundelser, der lyder som følger: Nu går børnene længere tid i skole. Hele to millioner kroner til undersøgelser, ikke forbedringer.

Med den manglende iver der her er lagt for dagen, vil børnene ikke mærke noget til det i mange år frem. Indeklima-problemerne har stået på i mange år.

Banegårdsprojektet er tilsyneladende mere interessant at bruge penge på. Når pengene er brugt på det, ja så kan de ikke bruges igen, Peter Als. Underligt med den opfattelse af, at der er flere kasser man tager af. Så må pengekassen til banegårdsprojektet være for stor og penge kassen til vores børns skoler for lille. Byt om på pengekasserne, det tror jeg de fleste borgere i kommunen ville syntes var en god ide.

Et spørgsmål om prioritering i kommunen. Så en lang snak igen fra Peter Als. Pinligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *