Måløv slutter som 1’er
Måløv-bold.jpg
Der var gylden stemning hos Måløv-drengene efter sejren over AB, der sikrede dem førstepladsen. Foto: Privatfoto
Fodbold Lørdag eftermiddag gæstede et nedrykningstruet AB-mandskab Måløv Idrætspark, hvor hjemmeholdet skulle bruge en sejr for at sikre sig 1. pladsen i puljen.

Udeholdet havde en frisk tilgang til tingene, og de stillede stærk op på dagen, hvor en god portion spillere fra deres Serie-1 hold var blevet hidkaldt, for at hjælpe med at skaffe de nødvendige point. Hjemmeholdet var også klar og tændte fra start, og var parat til at gøre hvad der skulle til for at sikre 1. pladsen.

Efter 16 minutter gik der dog et sus igennem stadion, da kampens dommer pegede på pletten, i en situation hvor bolden ramte en arm som nærmest var limet ind til kroppen i en naturlig position. Men det betød intet, for Thomas Lydolph i Måløv-kassen pillede let straffesparket.

Derudover havde Måløvs mur også endnu en stor redning, da AB’s Søren Soll-Johanning i klar offside position var sluppet alene igennem.

I offensiven sprudlede Måløv, og AB kunne slet ikke håndtere Måløvs tre forreste, og især Julian McFarlane spillede på et vanvittigt højt niveau. Man skulle dog helt hen til det 36. minut før Kim Finch Andersen samlede en nedfaldsbold op, og med største kølighed krøllede han den over i modsatte sidenet.

2. halvleg var nogenlunde jævnbyrdig, men Måløv havde fint styr på udeholdet, og havde selv en god ro på bolden, og fik vekslet fint mellem korte og lange bolde. I flere omgange blev AB spillet tynde over kanterne, men der manglede lige det sidste. I stedet fik AB udlignet efter 73 minutter, på et flot sparket frispark, som bliver sat helt oppe i krogen af AB’s Mathias Sander Egede.

Måløv var dog ikke klar til at afgive 1. pladsen til Hjorten, og efter 81 minutter kom Julian McFarlane højest på et hjørnespark, og han headede bolden til modsatte stolpe, hvor Magnus Victor pillede bolden ned og sparkede den ind i modsatte side af målet. Stillingen holdt kampen ud, og Måløvs næste opgave er kvalifikation til Final 4, hvor Såby Fodbold tager mod Måløv på tirsdag kl. 19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *