Måløv næstbedst på Sjælland
Fodbold Ved lørdagens Final 4-stævne i Ølstykke stod Måløv over for det eneste ubesejrede Serie 3-mandskab, da man tørnede sammen med Skælskør i semifinalen om Sjællandsmesterskabet.

Kampen begyndte med et ganske fint overtag fra Vestsjællændernes side, og det var tydeligt at Måløv var oppe mod et mandskab som både kunne og ville. Det begrænsede sig dog primært til forsøg fra distancen, og et par farlige dødboldsituationer.

I den modsatte ende gjorde Måløvs omstillingsfase til gengæld rigtig ondt på Skælskør, og midt i første halvleg steg Vladimir Radivojsa højt til vejrs på Julian McFarlanes flotte forarbejde og pandede 1-0 føringen i kassen. Stillingen holdt til halvleg.

I Anden halvleg fik Skælskør udlignet på et straffespark, og kampen endte i straffesparkskonkurrence. Her reddede vikarierende Kevin Lynge Hansen flot tre forsøg fra Skælskør, men Måløv missede de to første matchbolde, og først på den tredje fik Julian McFarlane sikret Måløv en 9-8 sejr.

En time senere gjaldt det så finalen, hvor Fredensborg ventede. For at sige det rent ud, så havde den kamp ikke meget sportslig berettigelse, da der i løbet af kampen ikke var en eneste målchance.

Det skal dog siges at begge mandskaber bød ind med hvad de havde, men de sidste 20-25 minutter ventede begge hold bare på slutfløjtet.

Således endte kampen 0-0, og i straffesparkskonkurrencen havde Måløv ikke den nødvendige kølighed, hvorfor Fredensborg vandt med 3-0. Det udløste et rent hattrick, da begge semifinaler og finalen således endte med at blive afgjort fra pletten.

Den skuffende afslutning til trods, kunne en flok møre Måløv-spillere trods alt glæde sig over at være det næstbedste serie 3-hold på Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *