Måløv klar til Serie 2
Måløv-boldklub.jpg
Der var jubel hos Måløv-spillerne, da de var klar til Serie 2 efter en sejr over Hjorten. Foto: Privatfoto
Fodbold Høj solskin og fremragende fodbold. Det må være overskriften på den store finale mellem rækkens nr. 1 og 2, Hjorten og Måløv.

Sidstnævnte var i den grad klar fra start, og der er blot spillet halvandet minut, da Kim Finch Andersen snuppede bolden fra Hjortens anfører, Palle Nøhr og alene med keeperen var han sikkerheden selv. Det kan man ikke sige var tilfældet, da Måløv fik tilkendt straffespark midt i halvlegen, hvor Kim Finch Andersen brændte stort.

Til gengæld fik Kim Finch Andersen oprejsning igen, da han efter 42 minutter bragte Måløv på 2-0. Det var et Måløv-hold med masser af fart, der kom blæsende ud, som der har gjort det gennem sæsonen.

Hjorten på den anden side er et fremragende fodboldhold, med et klart koncept og to-tre indøvede opspil som er uhyre effektive, og når det lykkedes for dem, så gør det rigtig ondt på modstanderen. Det gjorde det til dels også på Måløv i 2. halvleg, der med en 2-0 føring i bagagen faldt lidt længere tilbage på banen, og satsede på at sætte 3-0 målet ind på en omstilling. 3-0 scoringen kom aldrig, men det gjorde Hjortens reducering til gengæld heller ikke.

Det var ene og alene Thomas Lydolph i målets skyld. Især i to situationer hev han redninger op af ærmet, hvor selv Hjortens offensiv måtte hen og tilkendegive hans formidable redninger.

Tiden løb derfor ligeså stille og roligt ud, og da dommerens sidste fløjt lød, kunne Måløv løfte armene i vejret, og fejre at oprykningen til Serie 2 var en kendsgerning på 3. sidste spillerunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *