LSF smadrede Slagelse
Smørumfodbold.jpg
LSF havde en forrygende eftermiddag, da Slagelse blev slået med hele 7-0 på en dag, der også stod i en god sags tjeneste. Foto: Privatfoto
Fodbold Der var et specielt program denne lørdag da LSF havde forskellige aktivíteter, hvor alle de indkomne penge skulle gå til Kræftens Bekæmpelses-kampagnen Stafet for livet’.

Efter en festlig indmarch kunne kampen gå i gang og til dagen i specielle trøjer med logoet ”Stafet for livet” og samtidig bar Smørumspillerne sørgebind.

Det blev en forrygende målfest, der ventede forude. Allerede efter 5 minutter, så stod det 1-0 til Smørum. Den tilbagevendte Morten ”Store” Larsen lagde en perfekt diagonalbold til Benjamin Madsen der sparkede bolden i nettet.

Sådan fortsatte det. Et meget højt pres og så over kanterne. I det 12. min. blev Dennis Lind spillet i dybden, der lagde den ind til Jacob Halling, som let kunne dirigere den i mål med hovedet.

Nu ville venstresiden i Smørum også vise sig og gode kombinationer mellem ”Store Larsen” og Dennis Jensen betød, at Jensen kunne spille bolden på tværs til Benjamin Madsen der let kunne score. Der var da spillet 19. min.

Nu havde Slagelse opgivet og var efterånden reduceret til statister. I det 22. min. tryllede Benjamin igen og hans indlæg kunne Halling sikkert sætte i nettet til 4-0.

I venstresiden tryllede Morten ”Messi” Larsen. Igen blev bolden lagt på tværs til årets spiller i Smørum Emil Kjærsgaard og så stod det 5-0.

Anden halvleg var lidt mere sløv, når man tænker på målorgiet.

Man skulle dog ikke vente længe på mål nr. seks.
I det 53. min. fik Frederik Kragh vippet bolden videre til Marc Lind og han fik med vristen sparket bolden helt op i krydset. Så stod det 6-0.

Men Jacob Halling og Benjamin Madsen kæmpede om at blive hattrickspiller og forløsningen kom i det 70. min. Et overlap i venstresiden betød at Halling kunne trække ind i banen og med en veterans overblik spillede han bolden til Benjamin Madsen, der sparkede omkring buen og i mål til slutresultatet 7-0.

Det var en festlig fodboldeftermiddag for Smørum-holdet og samtidig en passende markering af den gode sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *