LSF slog Skanderborg
Ledøje-fodbold.jpg
fodbold LSF var i aktion i weekenden, denne gang mod Skanderborg. Det blev en god kamp, i hvert fald hvis man ser det med LSF-briller.

Kampens indledning var ganske rolig og uden de helt store højdepunkter. Det var to hold, der forsøgte at spille bold nede bagfra og langs jorden, og de få gange man forsøgte at slå en høj lang bold, var den som regel uberegnelig i den stærke vind.

Efter nogle sporadiske forsøg kom der gang i målscoringen, da Benjamin Madsen fik afsluttet et opspil fra kanten af feltet, så bolden strøg utageligt i nettet.

Kampens nok største chance tilfaldt Skanderborg godt 10 minutter senere, da en god tværaflevering blev serveret til en helt fri mand på bagerste stolpe, men afslutningen blev sendt forbi det tomme mål. En kæmpe chance, der på forunderlig vis ikke blev udnyttet.

Udeholdet var kommet bedre med chancemæssigt i løbet af halvlegen, og de fik også den sidste mulighed inden pausen, da et indlæg til bagerste stolpe skabte problemer for LSF-forsvaret, men chancen blev afværget i sidste øjeblik.

Første forsøg efter pausen gik til LSF, der endte med et hjørnespark. Selve hjørnesparket gav ikke mål, men bolden og presset blev bibeholdt, og da Dannie Riise forsøgte sig udefra, tog en Skanderborg spiller hånden til hjælp inde i feltet, og dommeren var ikke i tvivl og dømte prompte straffe. Det blev sikkert eksekveret af Aske Victor.

Med et kvarter igen blev kampen så lukket, da Benjamin Madsen blev sendt afsted i dybden. Han trak forbi keeperen og fik skovlet bolden med sig, og derefter sendte den sikkert op i nettaget til 3-0.

Sejren var nu sikret, og måske fik det LSF til at slappe en lille smule af. I det 83. minut fik udeholdet så reduceret, da et flot skud fra distancen overrumplede Lasse Gram i målet og bolden sad helt oppe i målhjørnet til 3-1.

En relativt fin fodboldkamp var slut, og LSF kunne være tilfredse med indsatsen og de tre point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *