LSF sejrede i sidste kamp
LSf-bold.jpg
LSF mødte bundholdet Næstved i sæsonens sidste kamp. Vejret var helt sommerligt og Smørum-holdet endte med at vinde på udebanen. Foto: Privatfoto
Fodbold Det var måske svært at sætte sig op for LSF-spillerne til kampen mod Næstved, da der ikke var noget at spille for.

Men på en ganske glimrende og hyggelig bane fik Smørumdrengene fra starten alligevel vist hvem der bestemte. Der er en verden til forskel på at være nr. to fra oven og fra neden. Når det er sagt, så kom et meget ungt Næstved hold med fire U19 spillere langt mere frem end Slagelse gjorde sidst.

Det overraskede nummer to fra Smørum lidt, men langsomt fik LSF sat sig på spillet og specielt Jacob Lind lavede uro i Næstveds bagerste geledder. Fornuftige kombinationer betød flere chancer, men der gik noget tid før der blev sat trumf på.

Men i det 26. min. blafrede netmaskerne. Jacob Lind blev spillet fri i højre side og alene med backen tog han et træk udenom og knaldede bolden helt op i krydset i det lange hjørne.

I det første kvarter af 2. halvleg skete der absolut ingenting! Trænerstaben havde lovet spillerne at hele bænken ville blive benyttet og alle skulle have spilletid. Og da udskiftningerne begyndte, skete der noget. I det 62. min. var der dømt rent ”kluddermor”. Bolden dansede i Næstvedfeltet og rigtigt mange bød sig til for at sparke bolden i kassen – bl.a. endte bolden på tværribben, men ind kom den ikke.

Mange af de kampe LSF har spillet er resultatet en omstilling og mål. Og det skete igen i det 65. min. En omstilling og nogle enkle træk og så var der udlignet til 1-1.

Der kom dog en trodsreaktion fra LSF. Trænerstaben sendte Aske Victor på toppen – nu skulle de tre point på kontoen. En lang bold til den evige trussel Jacob Lind – der efter kampen blev kåret til kampens spiller – og her stod en back og målmanden og sov og så smuttede han imellem. Han blev fældet af målmanden og klart straffespark som ”Store” Larsen sikkert sparkede i mål til en 2-1 føring.

Kampen var afgjort, men der var lidt mere at gå hjem på. Den indskiftede Dennis Jensen kom overkanten og var alene med målmanden – han reddede og bolden røg ud til Aske Victor, der forsøgte at lobbe bolden over ham. På mirakuløs vis fik han tippet den op på tværribben, men så kom en anden LSF-spiller til og satte hovedet på og så var den sæson slut med resultatet 3-1 til LSF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *