LSF fik uafgjort
Fodbold Det blev kun til lige ved og næsten for LSF, der måtte nøjes med en 1-1 løsning mod Sønderborg.

Selve kampen blev generelt en lige forestilling, men set helt ovenfra så ville Sønderborg ikke ret meget og LSF kunne ikke så meget. På trods af det, så blev det en seværdig fodboldkamp, hvor der blev givet og taget med fair midler.

Fra starten blev der fra LSF’s side lagt et højt pres. Sønderborg havde læst på lektien og stod dybt og kompakt og levede på omstillinger.

I det 7. min. kom Benjamin Madsen over kanten og hans indlæg mødte Jacob Halling, men den blev blokeret. I det 8. min. samme opskrift – dengang var det et indlæg i fødderne på Marc Lind, men også denne gang kom en forsvarer på tværs.

Sådan fortsatte det. Smørum i boldbesiddelse og med meget godt spil, men ikke med de store chancer.

I det 49. minut gik der et gys gennem tilskuerne. Et godt opspil af Sønderborg betød en helt fri spiller, men heldigvis var Lasse Gram i målet klar og tog forsøget.

Nu begyndte også Smørumspillerne at spille på omstillinger og det gav noget mere plads. Og det gav pote i det 60. min.

Benjamin Madsen på kanten og så en bold indover som Jacob Halling bare kunne sætte foden på og så stod det 1-0.

Men at Sønderborg fortjener at ligge med i toppen fik man svaret på i det 68. minut. En dybdebold bag LSF’s forsvar betød en fri Sønderborgspiller og fra en forholdsvis spids vinkel fik han sparket bolden i mål.

Efterhånden som resultaterne fra de andre kampe indløb, var det kun en sejr; der kunne bruges for LSF. Smørum-spillerne fik lagt et godt tryk, men kunne ikke få bolden over stregen så det blev ved de 1-1.

Resultatet betyder, at LSF må tage endnu en tur i Danmarksserien, selvom der endnu mangler to kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *